Személyre szabott VándorLáss

Személyre szabott VándorLáss Neked és csapatodnak  

Tervezzétek meg a VándorLással közösen személyre szabott utazásotokat! Tapasztaljátok meg a felfedezés lassú, felejthetetlen és felszabadító élményét, amit a vándor megláthat, de a turista nem.  

Az élmény, a tapasztalás megragadhatatlan de valódi…

Tervezésre fel! 

6-8 fős csoport vagytok, akik közös utazást terveznének valamelyik VándorLáss helyszínre, de az általunk meghirdetett időpont, program nem ideális számotokra? Nagyobb létszámú (16-40 fő) csapatnak kerestek szervezőt, túravezetőt? Vagy csak simán egy felejthetetlen családi, baráti kalandra vágytok? Ha igennel válaszoltatok, akkor jó helyen jártok! Közösen megtervezhetjük személyre szabott utazásotokat, amely mindenképpen megőrzi hamisítatlan VándorLáss jellemzőit. Legyen szó akár csapatépítésről, családi utazásról, vagy egy nagy, közös élményről a baráti társasággal, mi megszervezzük a számotokra nagybetűs élményt!   

Turista helyett vándor 

A VándorLáss utakon turista helyett vándorok, utazók lehettek. A látnivalók gyors kipipálgatása, rohanás és a tömegben tolongás helyett alkalmatok nyílik a valódi, mély tapasztalásra. A hangsúlyt a felfedezésre, a pillanatok önfeledt megélésére helyezzük. Az út részleteit tapasztalt utazók tervezik meg számotokra. Különös figyelmet fordítunk a fenntartható utazási módokra és a különböző helyek jellegének megismerésére.  A velünk szervezett utazások biztosan maradandó, meghatározó tapasztalatként maradnak meg majd számotokra. Ha egy olyan élményre vágytok, ami alatt teljesen elmerülhettek a külső-belső világotokban, lelassulhattok és feltöltődhettek, akkor keressétek a VándorLáss csapatát bizalommal!   

Személyre szabott kaland 

A személyre szabott vándorlásotokat teljesen az igényeitek szerint tudjuk alakítani. Szeretitek a kihívásokat, a hegymászást, az adrenalin ízét? Akkor vegyük az irányt izgalmas hegyek, gleccserek felé egy felejthetetlen kalandra! A túra nehézségi szintjét, útvonalát és időtartamát igényeitekre és képességeitekre szabjuk. Vagy inkább egy pihenősebb utazásra vágytok, ahol a lelassulásé és feltöltődésé a főszerep? Jó lenne megállítani a mókuskereket? Erdei, hegyi elvonulásainkon elfelejthetitek a mindennapok nyüzsgését, stresszét, és akár azt is megtapasztalhatjátok, hogy ahol (látszólag) nincs semmi, ott van minden. Nepál magaslatai, Andalúzia derűs tengerpartjai, Marokkó pezsgése, a Szahara csöndje, az Alpok havas hegytetői, vagy a világ egyéb csodás helyei vonzanak, a VándorLáss tapasztalt csapata segít a tervezésben. A lehetőségeknek csak a képzeletetek szab határt!   

Készen álltok az utazásra?  

Ha szeretnétek megtervezni velünk életetek felejthetetlen élményét, akkor ne habozzatok! Lépjetek velünk kapcsolatba 

Részletes program és útvonal
Biztosítás
Hasznos helyi információk
Egyéb tudnivalók
Házirend
 1. Civil szervezetként hasonló gondolkodású egyének gyűjtőszervezete vagyunk. A tagság önkéntes, feltétele a VÁNDORLÁSS alaptételeinek (lásd alul) ismerete, elfogadása. Taggá válik mindenki, aki bármelyik eddigi VÁNDORLÁSS-unkon részt vett, illetve a jövőben részt vesz. Tagságát bárki, bármikor kérheti illetve megszüntetheti.
 2. Tagjaink számára rendszeresen szervezünk VÁNDORLÁSS-okat, de túráink a szervezet tevékenységi körének csak egy részét képezik. Lásd: iskolai előadások, VÁNDORLÁSS EST-ek, könyvkiadás, expedíciók és egyéb.
 3. Nagyon fontos tudnivaló! Nonprofit szervezetként (Vándor-láss Polgári Társulás) a részvételi díj mindig tartalmazza az adott túra önköltségi árát, a túravezető költségeit és díját, ezen felül pedig egy „adományrészt”, amellyel minden résztvevő a szervezet vállalt küldetését támogatja. Köszönjük.
 4. A VÁNDORLÁSS-on való részvétel egyik feltétele a feliratkozás a Tagok listájára.
 5. A VÁNDORLÁSS-on mindenki saját felelősségére, a túravezetővel való egyeztetést követően vesz részt.
 6. A VÁNDORLÁSS-on való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése a szervezet számlájára.
 7. A részvételi díj soha nem tartalmaz biztosítást, erről minden alkalommal a TAG gondoskodik.
 8. Hegyi utak esetén KÖTELEZŐ a megfelelő hegyi biztosítás megléte. Az ezt igazoló okmányt a túravezető ellenőrzi, hiánya esetén kizárhatja a TAGot a túráról.
 9. A túravezető köteles előre értesíteni a résztvevőket a különböző biztosítások indokoltságáról.
 10. A résztvevő mindig köteles betartani a túravezető utasításait, illetve betartani a döntéseit.
 11. A résztvevő által okozott balesetekért, károkért minden esetben a     résztvevő felel.
 12. Amennyiben a résztvevő előre nem látható okok miatt, de nem a VÁNDORLÁSS hibájából nem tud részt venni a már befizetett túrán, akkor a részvételi díjból méltányos összeget tudunk visszatéríteni.

A VándorLÁSS négyrétű ösvénye:

 • Nyitottság, mert csakis nyitott tudattal ismerhető meg a dolgok valódi természete.
 • Méltóság, mert amit nem tudok méltósággal megtenni, azt nem szabad erőltetni.
 • Egyetemesség, mert amikor eltűnnek a határok, megtapasztalható az Egy: Mindenben, Mindenkor, Mindenhol.
 • Szabadság, mert eredendően, most szabadok vagyunk. A múlt, a jövő illuzórikus, a pillanat valódi.