Értékelések

Küldés your review
1
2
3
4
5
Küldés
     
Mégsem

Írj rólunk értékelést!

VándorLáss
Average rating:  
 17 reviews
 by Erika

A csillagok száma megegyezik azzal, amennyit azokon az éjszakákon láttam, amikor kinn aludtunk a sivatagban. ?Egy barátnőm élménybeszámolóját hallgatva, az első gondolatom az volt, hogy a következő Nomádoláson a Szaharában ott a helyem. És nem bántam meg, mert egy életre szóló élmény volt Kovival és a csapatával tartani. Rengeteget tanultam mind az utastársaimtól, mind Kovitól. Hatalmas beszélgetések, nevetések esténként a teázás az ételek, ami töménytelen mennyiségben kerültek az asztalra nap mint nap, a csillagos éjszakák, a csodálatos napfelkelte a puha homok a lábam alatt, legurulni a hatalmas homokdűnékről és egy picit újra gyereknek lenni. Élvezni a természet csendjét és jókat beszélgetni a világ dolgairól. Az esti viccmesélések a tábortűz mellett a fa ropogása a reggeli napfelkeltét bámulni egy homokdűne tetejéről olyan élmények amit sosem felejtek.Ezúton is köszönöm és biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt utazni.

 by Tünde

Pompás három nap a Börzsönyben, nagyszerū túratársakkal és szebbnél szebb helyekkel. Hálásan köszönöm az élményt!

 by Katona Márta

Talán mindent elmond, ha azzal kezdem, hogy januárban múlt 13 éve, hogy megismertem a Vándorláss csoportot 🙂 rendszeresen túrázom velük 🙂 egyszerűen jó velük együtt lenni, hasonló gondolkodású, még is annyira más embereket ismerhettem meg, amiért nagyon hálás vagyok. Tavaly résztvettem az Atlasz hegységbeli túrán, ahol testkozelben láthattuk a földrengés utáni berber falukat, ot élő emberekkel beszélgethettünk. Tudtam, hogy jól fogom magam érezni, de hogy ennyire elvarázsol, még engem is meglepett. De nem kell messzire utazni velük, Börzsöny, Fátra, Tátra mind feledhetetlen. Hálás vagyok a véletlennek, hogy megismerhettem Kovit és csapatát. Koszonom 🙂

 by Gresko Andi

Évek óta terveztem részt venni a szaharai nomádoláson és idén végre összeálltak a feltételek is.
Szuper csapat jött össze, a szervezés profi. A sivatagban felszolgált ételek elképesztően finomak voltak, csakúgy mint a valódi hamuban sült kenyér vagy a regggeli friss fánk. A sátorban vagy a szabad ég alatt alvás rendkívüli élmény, csodásak a napfelkelték és a naplementék, a csillagis égbolt. A tábortűz melletti és a gyaloglás közbeni beszélgetések és a nomádolás közös megélése összehozták a 10 fős kis csapatunkat. Mindezt egybegyúrta Kovi.
Aki még nem volt velük, próbálja ki, nem fogja megbánni!

 by Simonffy Zsuzsa

Hálás köszönet a decemberi marokkói tevekaravános útért!Azon túl, hogy szerintem fantasztikus csapat verődött össze, tetszett a túra felépítése, dinamikája. Szerettem, hogy igazán volt időnk napokra beleveszni a sivatagba, bivakolni a csillagos égbolt alatt és átérezni a hely varázsát, a berberek főztjét:-) Ja, és az összes tinigyerekünk szuperül érezte magát...kell ennél több elismerés?

 by Csombordi Szabolcs

Nem kellenek a nagy szavak. Ha még nem voltál velük sehol, akkor próbáld ki! Nem fogsz csalódni.
Ha már voltál, úgy is tudod…

 by Vazul

Téli 4 napos elvonuláson vettem részt. Zoli sok értékes dolgot mondott és mutatott nekünk, nagyon hasznosnak éreztem, és teljesen hiteles volt ebben. Láttam, hogy éli is azt, amit átad. Kati pedig közben gyomrunkat finom ételekkel, lelkünket pedig végtelen kedvességgel kényeztette. Köszönöm ezt a szép, békés négy napot!

 by Zsuzsi

Felejthetetlen élmény, szuper társaság, gyönyörű helyek - ezt írhatom egy elképesztő hétvége margójára amit az őszi Magas Tátrában töltöttem Koviékkal. Egyszerűen át kell élni, meg kell élni ! Alig várom az újabb közös kalandot! Köszönöm !

 by Zsolti

Annyi mindent szeretnék írni, de át kell élni! Hidd el nem fogod megbánni!

 by JaMajka

Szép és nagyon jó kis túra volt Hohe Wand-ra. Az esős idő sem riasztott el bennünket. Fenn a hüttében egy kávé mellett pihentünk meg egy kicsit, majd utánna tovább Vándoroltunk.

Ehhez bonusz a sok gyönyörű kilátás s még nagyon közel az erdei állatokra is rábukkantunk és megcsodálhattuk a szelídségüket?? Köszönöm ??

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»