Értékelések

Küldés your review
1
2
3
4
5
Küldés
     
Mégsem

Írj rólunk értékelést!

VándorLáss
Average rating:  
 13 reviews
 by Simonffy Zsuzsa

Hálás köszönet a decemberi marokkói tevekaravános útért!Azon túl, hogy szerintem fantasztikus csapat verődött össze, tetszett a túra felépítése, dinamikája. Szerettem, hogy igazán volt időnk napokra beleveszni a sivatagba, bivakolni a csillagos égbolt alatt és átérezni a hely varázsát, a berberek főztjét:-) Ja, és az összes tinigyerekünk szuperül érezte magát...kell ennél több elismerés?

 by Csombordi Szabolcs

Nem kellenek a nagy szavak. Ha még nem voltál velük sehol, akkor próbáld ki! Nem fogsz csalódni.
Ha már voltál, úgy is tudod…

 by Vazul

Téli 4 napos elvonuláson vettem részt. Zoli sok értékes dolgot mondott és mutatott nekünk, nagyon hasznosnak éreztem, és teljesen hiteles volt ebben. Láttam, hogy éli is azt, amit átad. Kati pedig közben gyomrunkat finom ételekkel, lelkünket pedig végtelen kedvességgel kényeztette. Köszönöm ezt a szép, békés négy napot!

 by Zsuzsi

Felejthetetlen élmény, szuper társaság, gyönyörű helyek - ezt írhatom egy elképesztő hétvége margójára amit az őszi Magas Tátrában töltöttem Koviékkal. Egyszerűen át kell élni, meg kell élni ! Alig várom az újabb közös kalandot! Köszönöm !

 by Zsolti

Annyi mindent szeretnék írni, de át kell élni! Hidd el nem fogod megbánni!

 by JaMajka

Szép és nagyon jó kis túra volt Hohe Wand-ra. Az esős idő sem riasztott el bennünket. Fenn a hüttében egy kávé mellett pihentünk meg egy kicsit, majd utánna tovább Vándoroltunk.

Ehhez bonusz a sok gyönyörű kilátás s még nagyon közel az erdei állatokra is rábukkantunk és megcsodálhattuk a szelídségüket🐐🙂 Köszönöm 🌲💚

 by Szilágyi Zsolt

8 év alatt többször is beutaztuk együtt Andalúziát, Annapurna kört a Himaláján, Marokkót, Marrakech-t és a Saharát, Fátrát-Tátrát-Szádelőt, délután és délelött, jótékonyságból a Hohe-Wand-ra vittünk egy busznyi árva gyermeket és még sorolhatnék rengeteget...

Kovács Kovi Zolinál legbölcsebb, vidámabb, életszeretőbb túravezető szerintem nincs a túrázók világában (bármennyire is szubjektív vélemény), amit mindenki megtapasztalhat, ha már csak egy napra is elmegy vele bárhová.

Egy tipikus "must have" érzés minden út, bárhová is indulsz, bármelyik túravezetőjükkel.

 by Eszter

Nekem a Vándorláss-túrák abba a kategóriába tartoznak az életemben, amelyikben az életre szóló élményeket, rácsodálkozásokat őrzöm. A véletlenekben egyre kevésbé hiszek, inkább már az a tapasztalatom, hogy ha feltámad bennem a bizalom valami iránt, akkor félre kell tennem a félelmeimet meg a korlátaimat és menni kell afelé. Hát valahogy így kerestem meg Kovit is emailben, (számomra) hirtelen és magamhoz képest 'bátran', hogy láttam egy műsorban és lehet-e csatlakozni innen Budapestről is.. 🙂 Úgy tudta megfogalmazni a gondolatokat, amik engem is érdekelnek, hogy ha mondjuk nem egy hegyi kirándulást, hanem egy puccos golfpályás összejövetelt hirdetett volna, akkor is jelentkezem. 😀 És aztán másodszor is mentem, meg harmadszor is, a hegyekbe. És megtanultam kicsit ferrátázni is, ami nagyon nagy szó, mert álmomban sem gondoltam volna régen, hogy lesz ilyen, pláne nem 40 pluszosan. De olyan a közeg ezeken a túrákon, ami megadja azt a bizalmat és biztatást, amitől ki tudok lépni a komfortos körömből és kinyílik a világ másfelé is. Egyszóval nagyon hálás vagyok ezekért a programokért, és minden velejárójáért is, a tapasztalatért, az 'elültetett magvakért', a sok-sok különleges emberért is, akit megismerhettem már rajtatok keresztül!

 by Ági

Ki akartam szabadulni pár napra a mókuskerékből és már a túravezetővel való beszélgetés meggyőzött. Értékes, valódi kapcsolódások, mély beszélgetések, de emellett lazaság, sok nevetés, életöröm… hmmm, dejó is volt! Visszajönni volt nehezebb 🙂 Remélem még találkozunk!

 by Monika

Király

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»