Nagy Közös Téli VándorLáss – Ausztria-Kőszeg

Nagy Közös Téli VándorLáss – Ausztria-Kőszeg
Vándorláss | Anywhere |

Event Overview

Vándorláss

Tartsatok velünk a Nagy Közös VÁNDOR LÁSSra, ezúttal az első napon az Alpokba, majd a szállásunk az egyik legbájosabb magyarországi településen, Kőszegen lesz.

3 nap a VÁNDOR LÁSS vezetőjével (Kovács-Kovi-Zoltánnal), a házigazdánkkal Tánczos Norbi barátunkkal, aki régebben oly sok VándorLásson, túrán vett részt, segített megszervezni.
Egyelőre nem tudjuk pontosan a többi túravezető közül ki tud velünk tartani, de természetesen mindenkit meghívunk 🙂
Immár hagyományosnak tekinthetjük a napközbeni túrázás utáni közös vacsorát, beszélgetést, érdekes előadásokat, vetítéseket, az új túravezetők, utak bemutatását .

Lássuk a 3 nap lehetőségeit:
Az első napon együtt autózunk Ausztriába, Dunaszerdahelyről nagyjából 210km távolságba, ahonnan az időjárási feltételeknek megfelelő túrára indulunk, amelyek a Wechsel alpesi legelőin haladnak végig. A túra során páratlan kilátás nyílik a Wechsel-hegység, a Rax és a Schneeberg vonulataira.

Késő délután érkezünk Kőszegre a már megszokott Mohás Vendégházba. Gyorsan átöltözünk, és lehetőség szerint legyalogolunk (mégiscsak VándorLásson vagyunk:) ) a városba, ahol az egyik étteremben foglalt helyünk vár. Az este a beszélgetéseké, ismerkedésé. Vacsora után pedig a vendégház pincéjében folytathatjuk vetítéssel, beszámolóval.

Szombaton reggeli után (konyhával felszerelt apartmanunk lesz) az Írottkő csúcsra túrűzunk fel egyenesen a vendégháztól. Tiszta időben gyönyörű kilátás fogad. Norbi a hegy minden szegletét ismeri, a járt és járatlan ösvényeket, a volt határzónát, a város gazdag történetét. Este ismét az éttremben vacsorázunk, utána-közben beszélgetés, élménybeszámoló.

Vasárnap többféle program közül választhatunk. Egy rövid reggeli túra (inkább séta) előtt-után összecuccolunk a vendégházban és választhatunk, hogy a városban sétálva töltjük a nap hátralevő részét, korábban hazaindulunk, illetve alig 20km-re található a gyógyvizéről méltán híres Bükfürdő. Itt is tiszteletünket tehetjük.

Időpont: egyelőre tervezett időpontot írtunk: 2020.január 17-18-19.

Részvételi díj: 149.- euró/Fő, de van lehetőség kedvezményre, sőt!
Túravezető: Tánczos Norbert, Kovács -Kovi-Zoltán
Nehézségi fok: IIB (az időjárási viszonyok függvényében némileg változhat) http://vandorlass.eu/tura-nehezsegi-fokozatok/?fbclid=IwAR1T_SfBfz-2dLbR0KqSryynDw7LA51TmCr3b2HF3hZORCqycjkrkN4ZtyA

Minden olyan vándor, aki már legalább 5 évadon keresztül utazik velünk, illetve legalább 30 napot töltött már velünk kedvezménnyel vehet részt a túrán.
Ez 79.- euró/Fő
Amit a részvételi díj tartalmaz : szállás a Mohás Vendégházban, szervezés, túravezetés, 2x vacsora étteremben (választható leves +főétel)
Amit NEM tartalmaz a részvételi díj: utazás (telekocsi rendszerben iguekszünk összehozni az embereket), reggelik (a szálláson lesz konyharész), napközbeni étkezések, italfogyasztás a vacsoránál.

Vándorláss

About Vándorláss

To register for this event please visit the following URL: http:// →

 

When & Where

  • From: 2020-01-17   00:00
  • To: 2020-01-19 00:00
  • Location: Online Event

Organizer Social

Share This Event