Rólunk

Pál Zoltán

Számomra a szabadság a legfontosabb az életemben. Ha megtalálom a kihívásban a motivációt, akkor elkezdődik valami fantasztikus reakció. Már húsz éve rovom a hegyek ösvényeit, mászom a jegek rideg falait, harcolok önmagammal a természet erejével, magassággal, hideggel, hófúvással. A hegyekben, dombokban és a természetben találtam meg a világom. Itt találtam meg önmagam. Minden fajta mozgás élvezetet nyújt.

Kálmán Tamás

Kalmi, Paddy, Gazza, Tomi, Tamás, messze vagyunk még?, pihenjünk, biztosan ez az az ösvény...többek közt ezekre a hívószavakra hallgatok túrázás közben. Ezenkívül nagyokat tudok hallgatni, szükség esetén beszélni is :-)
Hol kezdődött? Teljesen véletlenül a Magas-Tátrában, amely azóta is a kedvenc.

Pasztorík Ilona – Hela

A VÁNDORLÁSS  2010-ben akadt Helára, vagy éppen Hela talált rá csapatunkra. Az biztos, hogy fél életében a hegyeket, dombokat, erdőket, mezőket, réteket, ösvényeket járja, és mindig örömmel tölti el annak a lehetősége, hogy másnak is megmutathassa az általa oly nagyon imádott utat, látványt, hangulatot.

Jánossy Zsolt

Gyerekkorom családi kirándulásai és rendszeres hegyi- és vízitúráink révén már gyerekként összefonódott az életem a természet szeretetével. A világ dolgai iránt örökké gyermeki lelkesedéssel érdeklődő,  kíváncsi édesapám könyvei is rabul ejtettek, melyekben világjárók meséltek vadregényes kalandjaikról.

Kisida András

Már zsenge koromban az utazás és túrázás vonzásába kerültem. A hazai középhegységekkel és közeli tájakkal kezdtem, majd hátizsákos utakkal bejártam Európa nagy részét. Azóta pedig még távolabbi térségekbe is eljutottam, valamint egyre részletesebben ismerkedem azokkal a közeli vidékekkel.

Gőgös Barnabás

Szülővárosom Veszprém, valahol félúton van a Balaton és a Bakony között. Az itt töltött évek nem múltak el nyomtalanul: egyaránt szeretem az erdők zúgását a völgyekben, a szél fütyülését a csúcsokon és a vízesések robaját, vagy a tavak, tengerek hullámait.

Leporisz Viktor

2015 óta vagyok a VándorLáss csapat tagja. Csatlakozásom óta főleg a nepáli Himalájába és Észak-Indiába vezettem kulturális utakat és magashegyi gyalogtúrákat, de Izlandra és Marokkóba is szervezek csoportokat. 2009 óta vagyok hátizsákos csavargó, imádom az utat, a kalandot és a csendben figyelést.

Kovács (Kovi) Zoltán

A kétezres évek elején kezdtem hegyi túrákat vezetni. 2006-ban négyen alapítottuk  a VándorLásst. A természet, a hegyek, az erdők, a csendes, céltalan jelenlét szerelmese vagyok.
Helyettesítő kép

Sajtómegjelenések

Rólunk írták, minket említettek, ott voltunk, megkérdeztek, ...