Chikung az Egyszerű Örömök Földjén - Andalúzia

Helyszín
Andalúzia
Időpont
Egész évben előzetes egyeztetés alapján
Vezető
Kovács (Kovi) Zoltán
Részvételi díj
219 EUR (7-8 csop.)

A RyanAir jóvoltából idén zseniális lehetőség nyílik Andalúziában tölteni egy-egy hosszú hétvégét. A pénteken délutáni érkezés és hétfő esti elutazás 3 teljes és egy fél napot jelent Európa délnyugati csücskében.
Malaga és a csodálatos fehér falvak meglátogatása mellett egy nagyon hatásos chi kung gyakorlatsort is megtanulsz a VÁNDOR LÁSS vezetőjének (Kovács Zoltán) segítségével.
A gyakorlási helyszínek közül egy mesebeli szurdokot, egy hangulatos hegygerincet (kilátással a tengerre) és a csodás nerjai tengerpartot említenénk. 

Részvételi díj most mindössze 219 euró/Fő (Érvényes 7-8 fős csoport esetén, tavaszi és őszi hétvégéken, amíg van választható hétvége.)

A díj tartalmazza: találkozás a malagai reptéren, 2x reptéri transzfer, 3x szállás Nerjában vagy Frigilianában, napi 4-5 óra elméleti és gyakorlati chi kung , túra, séta, hétfő délutáni malagai városnézés, parkolási díjak, utazás Andalúziában.

Amit a díj nem tartalmaz: Pozsony-Malaga-Pozsony repjegy, étkezések, belépők (Alcazaba, katedrális, Gibrafaro stb., opcionális).


Érdeklődni a vandorlass@vandorlass.eu címen lehet. 

 

Kép
Ürlap(ok)
Kép CAPTCHA

Kép CAPTCHA